Subaru XV - 1.270 kg trekgewicht -  7,9 l/100 km | 180 g/km CO2 (WLTP)

19C&BLogo_FH_wc_RGB.png

Subaru XV X-Explore

2.0i Hybride

BOXER-motor

Lineartronic

Transmissie

Symmetrische AWD

Aandrijving

€ 48.875,-

Er is al een Subaru XV

vanaf € 45.575,-

€ 625,- p.m

Operational lease. Prijs ex. btw/obv 60 mnd. & 10.000 km

 

Ontdek de Subaru XV

arrow&v
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Subaru XV X-Explore

De Subaru XV X-Explore is een ruime en betaalbare SUV met de nieuwste hybride-techniek. Hij is standaard voorzien van lederen bekleding, schuifdak, permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Nog meer goed nieuws? Hij behoort tot de veiligste en grootste SUV’s in zijn klasse.

Value for money

De speciale X-Explore-uitvoering biedt niet alleen heel veel waar voor zijn geld, hij is ook nog eens zeer betrouwbaar en kent verrassend lage onderhoudskosten. Dat maakt hem goedkoper dan u denkt. Bovendien is de Subaru XV, net als alle Subaru’s, uiterst waardevast en heeft hij een aantrekkelijke geprijsd accessoire-pakket.  Nu is het de tijd om Subaru te rijden.

Lage kosten

Zorgeloos

Wie een Subaru rijdt, kan rekenen op allerlei zaken die het leven aangenaam, comfortabel en zorgeloos maken. Denk aan vierwielaandrijving dat altijd voor maximale grip zorgt, zoals EyeSight over u en uw inzittenden waakt en ingrijpt in geval van gevaar. En de hoge restwaarde en degelijkheid zorgen ervoor dat het rijden in een Subaru financieel geen nare verrassingen oplevert. 

Zorgeloos

Klaar voor het avontuur

De Subaru XV X-Explore is een unieke uitvoering van de Subaru XV. Hij heeft een onderscheidend uiterlijk en biedt door zijn bodemvrijheid, hoge trekgewicht en grote kofferbak enorm veel gebruiksgemak. En dankzij slimme hybridetechniek met permanente vierwielaandrijving en automaat is hij sterk, zuinig en hebt u maximaal comfort. Wat u vandaag ook besluit te doen, uw Subaru XV X-Explore maakt het mogelijk.

Klaar voor het avontuur

​"Stoer voor in de stad, maar hij kan ook serieus offroad rijden met 22 centimenter bodemspeling" 
- RTL Autowereld

Subaru heeft een missie: nul verkeersdoden in 2030

Subaru vindt veiligheid belangrijk. Zo belangrijk dat het merk streeft naar nul verkeersdoden in 2030. U profiteert nu al van die missie, want het merk doet er alles aan om de veiligste SUV’s in hun klasse te bouwen. De Subaru XV beschikt over een zeer hoog veiligheidsniveau dankzij een doordacht ontwerp, slimme techniek en heel veel standaard veiligheidsvoorzieningen.

Kies voor veilig, Kies Subaru.

_DSC2207_HiRes_RGB.jpg

EyeSight als beste getest

De Zwitserse instantie TCS, equivalent van de Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB, heeft drie noodremsystemen getest van drie verschillende automerken. Op alle testonderdelen wist Subaru’s intelligente EyeSight, als enige steeds weer een aanrijding met het testobject te voorkomen. Ook onder moeilijke omstandigheden.

TCS bootste bij de test omstandigheden na die vergelijkbaar zijn bij het rijden in de stad. Dat betekent dat er met een snelheid van 25 tot 30 km/h op een obstakel werd afgereden. Om de test te bemoeilijken werden steeds andere hindernissen opgeworpen en werd beoordeeld of het systeem tijdig zou ingrijpen en een ongeluk zou weten te voorkomen.

"EyeSight: dat zorgt ervoor dat de auto remt in het geval dat jij het niet ziet."

- Autojournalist Werner Budding

Meer informatie over de Subaru XV

Maak kennis met de Subaru XV

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2021. All Rights Reserved.