​Subaru Outback - 2.000 kg trekgewicht -  8,6 l/100 km | 193 g/km CO2 (WLTP)

OUTBACK X-EXPLORE

2.5i motor 175 pk

Standaard vierwielaandrijving en automaat

€ 54.995,-

Er is al een Outback vanaf € 50.195,-

€ 701,- p.m

Operational lease, prijs ex. btw/obv 60 mnd & 10.000km

 

Ontdek de Outback

arrow&v
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Outback X-Explore

De Subaru Outback is misschien wel de meest verrassende auto op de markt. Hij is groot, luxueus en comfortabel, net als een stationwagon, hij beschikt met zijn permanente vierwielaandrijving, hoge trekgewicht en riante bodemvrijheid over de gebruiksmogelijkheden van een SUV. Voor wie regelmatig naar de wintersport gaat of graag in de winter met de auto er op uit trekt: stuurwielverwarming, automatische klimaatcontrole en stoelverwarming op de achterbank zijn standaard. En met zijn automatische transmissie en adaptieve cruise control loodst hij u comfortabel en veilig door de wekelijkse ochtend- en avondspits. De Outback is op alles voorbereid.

Value for money

De X-Explore heeft een nog uitgebreide standaarduitrusting dan de Outback Premium waarvan hij is afgeleid. Zijn alarm en de automatisch inklapbare spiegels zorgen dat slechtwillenden geen kans krijgen. We durven het wel aan: er zijn maar weinig SUV’s of stationwagons in de prijsklasse van de Outback X-Explore die zoveel luxe en comfort combineren met zoveel ruimte. Meer waar voor uw geld is er simpelweg niet te koop.

Veel luxe en comfort 

Zorgeloos

Veiligheid is belangrijk voor Subaru, vandaar dat de Outback is voorzien van vierwielaandrijving en het geavanceerde EyeSight-assistentiesysteem dat helpt ongelukken voorkomen. De Outback X-Explore is nog eens extra veilig dankzij een klasse 3 SCM-goedgekeurd alarmsysteem incl. hellingshoekdetector. Het systeem biedt hoogwaardig inbraak- en wegsleeppreventie, is natuurlijk professioneel ingebouwd en beschikt over twee handzenders. Op zoek naar een veilige en ruime SUV met het comfort van een stationwagon? 

Zorgeloos

Klaar voor het avontuur

Of u nu besluit om naar uw tweede huis in Frankrijk of naar de wintersport te rijden, de X-Explore is er klaar voor. Hij beschikt over beproefde techniek met onder meer permanente vierwielaandrijving, die elke trip aankan. Daarnaast is hij voorzien van wielkuipbeschermers, beschermplaten rondom en dorpelbescherming die de carrosserie netjes houden, ook als het ruig wordt. Ontdek de wereld, ontdek de Outback X-Explore.

Klaar voor het avontuur

"Een Subaru met een kilometerstand
van 300.000 of 400.000 is heel normaal"
- Autojournalist Werner Budding

Subaru heeft een missie: nul verkeersdoden in 2030

Subaru vindt veiligheid belangrijk. Zo belangrijk dat het merk streeft naar nul verkeersdoden in 2030. U profiteert nu al van die missie, want Subaru doet er alles aan om de veiligste auto’s in hun klasse te bouwen. De Outback beschikt over een zeer hoog veiligheidsniveau dankzij een doordacht ontwerp, slimme techniek en heel veel standaard veiligheidsvoorzieningen.

Subaru Outback X-Explore (33).jpg

EyeSight als beste getest

De Zwitserse instantie TCS, equivalent van de Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB, heeft drie noodremsystemen getest van drie verschillende automerken. Op alle testonderdelen wist Subaru’s intelligente EyeSight, als enige steeds weer een aanrijding met het testobject te voorkomen. Ook onder moeilijke omstandigheden.

TCS bootste bij de test omstandigheden na die vergelijkbaar zijn bij het rijden in de stad. Dat betekent dat er met een snelheid van 25 tot 30 km/h op een obstakel werd afgereden. Om de test te bemoeilijken werden steeds andere hindernissen opgeworpen en werd beoordeeld of het systeem tijdig zou ingrijpen en een ongeluk zou weten te voorkomen.

"EyeSight: dat zorgt ervoor dat de auto remt in het geval dat jij het niet ziet."

- Autojournalist Werner Budding

Maak kennis met de Outback

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2020. All Rights Reserved.