​Subaru Outback - 2.000 kg trekgewicht -  8,6 l/100 km | 193 g/km CO2 (WLTP)

OUTBACK X-EXPLORE

2.5i motor 175 pk

Standaard vierwielaandrijving en automaat

€ 54.995,-

Er is al een Outback vanaf € 50.195,-

€ 701,- p.m

Operational lease, prijs ex. btw/obv 60 mnd & 10.000km

 

Ontdek de Outback

Waar kunnen wij u mee van dient zijn?
arrow&v

Outback X-Explore

Hij is verrassend veelzijdig en zit boordevol comfortverhogende zaken. Denk aan leren bekleding, schuifdak en Apple CarPlay, maar ook stuurwielverwarming, automatische klimaatcontrole en stoelverwarming op de achterbank. En met zijn standaard vierwielaandrijving, veiliger dan de hulpsystemen van andere merken, en automatische transmissie loodst hij u comfortabel en veilig door de wekelijkse ochtend- en avondspits, zoals hij met zijn riante kofferbak tot 1.848 liter ook moeiteloos de spullen van het hockeyteam van uw kinderen opslokt of helpt uw zeilboot te water te laten, dankzij een trekgewicht van 2.000 kilogram. Met de Outback kunt u de wereld aan.

Value for money

De X-Explore heeft een nog uitgebreide standaarduitrusting dan de Outback Premium waarvan hij is afgeleid. Zijn alarm en de automatisch inklapbare spiegels zorgen dat slechtwillenden geen kans krijgen. Het klinkt misschien wat onbescheiden, maar we durven het wel aan: er zijn maar weinig auto’s in de prijsklasse van de Outback X-Explore die zo veel luxe en comfort combineren met zoveel ruimte.  Meer waar voor uw geld is er simpelweg niet te koop.

Value for money

Zorgeloos

Veiligheid is belangrijk voor Subaru, vandaar dat de Outback is voorzien van vierwielaandrijving en het geavanceerde EyeSight-assistentiesysteem dat helpt ongelukken voorkomen. De X-Explore is nog eens extra veilig dankzij een klasse 3 SCM-goedgekeurd alarmsysteem (incl. hellingshoekdetector). Het systeem biedt hoogwaardig inbraak- en wegsleeppreventie, is natuurlijk professioneel ingebouwd en beschikt over twee handzenders.

Zorgeloos

Klaar voor het avontuur

Of u nu besluit om naar Zuid-Frankrijk of naar het einde van de wereld te rijden, de X-Explore is er klaar voor. Hij beschikt over techniek die elke trip aankan en hij is voorzien van wielkuipbeschermers, beschermplaten rondom en dorpelbescherming die de carrosserie netjes houden, ook als het ruig wordt. Ontdek de wereld, ontdek de Outback X-Explore.

Klaar voor het avontuur

"Een Subaru met een kilometerstand
van 300.000 of 400.000 is heel normaal"
- Autojournalist Werner Budding

Subaru heeft een missie: nul verkeersdoden in 2030

Subaru vindt veiligheid belangrijk. Zo belangrijk dat het merk streeft naar nul verkeersdoden in 2030. U profiteert nu al van die missie, want het merk doet er alles aan om de veiligste auto’s in hun klasse te bouwen. De Outback beschikt over een zeer hoog veiligheidsniveau dankzij een doordacht ontwerp, slimme techniek en heel veel standaard veiligheidsvoorzieningen.
 

Subaru Outback X-Explore (33).jpg

EyeSight als beste getest

De Zwitserse instantie TCS, equivalent van de Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB, heeft drie noodremsystemen getest van drie verschillende automerken. Op alle testonderdelen wist de Outback, standaard voorzien van Subaru’s intelligente EyeSight, als enige steeds weer een aanrijding met het testobject te voorkomen. Ook onder moeilijke omstandigheden.

TCS bootste bij de test omstandigheden na die vergelijkbaar zijn bij het rijden in de stad. Dat betekent dat er met een snelheid van 25 tot 30 km/h op een obstakel werd afgereden. Om de test te bemoeilijken werden steeds andere hindernissen opgeworpen en werd beoordeeld of het systeem tijdig zou ingrijpen en een ongeluk zou weten te voorkomen.

"EyeSight: dat zorgt er voor dat de auto remt in het geval dat jij het niet ziet."

- Autojournalist Werner Budding

Maak kennis met de Outback

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2020. All Rights Reserved.