Subaru Forester - 1.870 kg trekgewicht -  8,1 l/100 km | 185 g/km CO2 (WLTP)

19C&BLogo_CV_cim_RGB.jpg

DE NIEUWE FORESTER 

2.0i Hybride

Standaard vierwielaandrijving en automaat

€ 60.495,-

Er is al een Forester vanaf € 51.895,-

€ 688,- p.m

Operational lease, prijs ex. btw/obv 60 mnd & 10.000km

 

Ontdek de Forester

Forester

De Forester X-Explore is een echte SUV. Hij is voorzien van Subaru’s nieuwste hybride-techniek, permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Standaard. Zoals hij ook lederen bekleding, schuifdak en heel veel andere comfortverhogende zaken heeft. En hij mag zich de veiligste auto in zijn klasse noemen. Meer weten? Bijvoorbeeld over zijn trekgewicht van 1.870 kg, of riante interieur? Maak dan kennis met de Forester X-Explore bij een dealer bij u in de buurt.

Value for money

De speciale X-Explore-uitvoering biedt niet alleen heel veel waar voor zijn geld, hij is ook nog eens zeer betrouwbaar en kent verrassend lage onderhoudskosten. Bovendien zijn Subaru’s uiterst waardevast en heeft de  Forester X-Explore een aantrekkelijke geprijsd accessoire-pakket.  Nu is het de tijd om Subaru te rijden.

Value for money

Zorgeloos

Wie een Subaru rijdt, kan rekenen op allerlei voorzieningen die het leven aangenaam, comfortabel en zorgeloos maken. Denk aan vierwielaandrijving die altijd voor maximale grip zorgt, zoals EyeSight over u en uw inzittenden waakt en ingrijpt in geval van gevaar. En de hoge restwaarde en degelijkheid zorgen ervoor dat het rijden in een Subaru ook financieel geen nare verrassingen oplevert.

Zorgeloos

Klaar voor het avontuur

De Forester X-Explore is een unieke uitvoering van de Forester.  Hij heeft tal van voorzieningen die hem een onderscheidend uiterlijk geven en zijn gebruiksgemak vergroten.  En dankzij slimme hybridetechniek met permanente vierwielaandrijving en automaat is hij sterk, zuinig en heeft u maximaal comfort. En leidt hij u zonder inspanning door de aanstaande winter. Weer of geen weer.

Klaar voor het avontuur

"Niet alleen in het bos, maar ook voor praktisch dagelijks gebruik staat 'ie zeker zijn mannetje" 

- Allesrondomautos.nl

_DSC6638_HiRes_RGB.jpg

EuroNCAP over de Forester:

"De veiligste auto in zijn klasse"

De Subaru Forester e-BOXER is uitgeroepen tot ‘Best in Class 2019’ in de categorie ‘Small Off-Road/MPV’, een prijs die wordt toegekend aan de veiligste SUV in zijn klasse door EuroNCAP, een onafhankelijke botsinstantie. Het is de tweede keer dat een Subaru tot de veiligste auto in zijn klasse wordt uitgeroepen.

Wilt u kennismaken met de Forester en testen hoe veilig hij is? Of proberen of uw vakantiespullen in de riante kofferbak passen? Subaru maakt het mogelijk tijdens de een uitgebreide proefrit op maat bij de Subaru-dealer bij u in de buurt of bij u thuis.  

EyeSight als beste getest

De Zwitserse instantie TCS, equivalent van de Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB, heeft drie noodremsystemen getest van drie verschillende automerken. Op alle testonderdelen wist Subaru’s intelligente EyeSight, als enige steeds weer een aanrijding met het testobject te voorkomen. Ook onder moeilijke omstandigheden.

TCS bootst bij de test omstandigheden na die vergelijkbaar zijn bij het rijden in de stad. Dat betekent dat er met een snelheid van 25 tot 30 km/h op een obstakel wordt afgereden. Om de test te bemoeilijken worden steeds andere hindernissen opgeworpen en wordt beoordeeld of het systeem tijdig ingrijpt en een ongeluk weet te voorkomen.

"EyeSight: dat zorgt ervoor dat de auto remt in het geval dat jij het niet ziet."

- Autojournalist Werner Budding

Meer informatie over de Forester

Maak kennis met de Forester

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2020. All Rights Reserved.